آموزش رابطه جنسینکات طلایی برای زندگی

ویژه زندگی زناشویی: چقدر عوض شدی ديگه نمی‌شناسمت؟!

شما هم بعد از گذشت زمان توی رابطه زناشویی این جمله به ذهن‌تون رسیده که چقدر عوض شده؟! یا این جمله رو توی رابطه شنیدید که چقدر عوض شدی دیگه نمیشناسمت؟!. این طرف مقابل ما نیست که عوض شده ! بله درست خوندید.

👈یک رابطه ٤ مرحله رو طی می‌کند:

١)مرحله‌ی رویایی در رابطه زناشویی:

ویژگی این مرحله تاکید بر شباهت‌ها و کوچک یا نادیده گرفتن تفاوت‌ها است، فرد رو آن‌طوری که می‌خواهیم می‌بینیم، نه آن‌طوری که هست، فرافکنی مثبت و انکار در این مرحله وجود دارد.( روابط فرا زناشویی در این مرحله قرار دارند) …

نبودی «تو» آن کس که من خواستم
تو را با «خیال» خود آراستم

خیالی که شعر مرا رنگ داد
به هر واژه‌ی شعرم آهنگ داد

مرحله‌ی٢) جنگ و ستیز:

مرحله‌ای که تفاوت‌ها خود را نشان می‌دهند و فرافکنی منفی می‌شود، اختلاف‌ها و تفاوت‌ها برجسته می‌شوند و با سرزنش کردن همراه است. تلاش‌ها در جهت تغییر طرف مقابل به سمت فانتزی‌های خود است. – چه بیهوده –
مرحله‌ی واقعی کردن طرف مقابل، در این مرحله این جمله زیاد استفاده می‌شود چقدر عوض شدی؟! من گول تو رو خوردم! تو اینجوری نبودی !… ( خیانت‌ها در این مرحله ایجاد می‌شوند)

زندگی زناشویی
٣) مرحله‌ی سکون:

افراد برمی‌گردند به حالت قبل رابطه. دنبال اهداف خودشون میرن و تمرکز روی علایق شخصی هست نه مشترک . در این مرحله دید وسیع‌تری به رابطه پیدا می‌کنید. عوامل بیرونی رابطه رو هم می‌بینید غم میاد سراغ‌تون، کمتر تلاش می‌کنید طرف مقابل رو تغییر بدید…
این مرحله یه فرصتی برای اینکه متوجه بشیم طرف مقابل چه کسی است و چطور آدمیه؟! مواجهه می‌شیم با خود واقعی طرف مقابل و اینجاست که زمان تصمیم‌گیری است. می‌خواهید چکار کنید؟! تمام نقاط ضعف و قدرت خودمون و طرف مقابل‌مون رو می‌توانیم ببینیم و بعد تصمیم بگیریم. (اغلب طلاق‌ها در این مرحله اتفاق می‌افتند)

٤) مرحله‌ی حیاتی:

در این مرحله بین آدم‌ها یک فاصله‌ی سلامت است که چطور با هم باشیم و همدیگر رو اذیت نکنیم. فردیت قابل احترامه ، تمایز یافتگی دارند، به مرزهای همدیگر احترام می گذارند و حریم خصوصی‌شان امنه … .

پ.ن: گذر از این مراحل در روابط اجتناب‌ناپذیر و کاملا طبیعی است. اغلب ما تعریفی از عشق داریم که معجونی از مرحله‌ی رویایی و حیاتی است و در زندگی واقعی وجود ندارد… عشق یعنی مرحله‌ی حیاتی که در زوج‌های قدیم و اغلب پدربزرگ و مادربزرگ‌ها و بزرگترهامون می‌تونیم ببینیم. اونجایی که بهت میگن مادر هر کسی یه ایرادی داره دیگه پدرتم همینه ولی این خوبی‌ها رو هم داره… جایی که سرزنش و غر زدن وجود نداره…

– ضمنا تمام زوج ها به مرحله ی حیاتی نمیرسن چه بسیارن زوج‌هایی که بعد 30-20 سال در جنگ و ستیز می‌ماندند.

منبع: لینکداین

یک فراکاو

عاشق روانشناسی و گفتگو درباره اون هستم. در ۱۴ سال گذشته با علاقه در حوزه وب با تمرکز بر روی موضوع روانشناسی فعال بوده و هستم. /// جهان بیمار و رنجور است/// دو روزی را كه بر بالین این بیمار باید زیست/// اگر دردی ز جانش برندارم ناجوانمردی است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا