دانلود فایل های روانشناسی

5 خلافکار مشهور اعدام شده در تاریخ ایران +تصاویر(+16)

معروفترین خلافکاران اعدام شده در تاریخ ایران +تصاویر(+16)

در تاریخ ایران بوده اند خلافکارانی که جرم های بسیار سنگینی انجام داده اند اما دادگستری و قوه قضاییه همیشه مقتدرانه در مقابل این مجرمان عمل کرده است و آن ها را به اشد مجازات رسانده است.
هر خلافکاری باید روزی به سرانجام کارهای ناپسندی که انجام داده است برسد و مجازات شود. در این میان خلافکاران بزرگی بوده اند که با تدابیر پلیس دستگیر و همچنین در قوه قضاییه مجازات شده اند.
5- اصغر بروجردی – اولین قاتل زنجیره ای ایران
78 سال پیش در سحرگاه یکی از روزهای تیرماه «اصغرقاتل» که اقداماتش همه را به وحشت انداخته بود، در میدان سپه به دار مجازات آویخته شد.اصغر قاتل به هنگام مرگ توبه کرد و انتظار نداشت اعدامش کنند تا این که بالای طناب دار آرام گرفت. روزنامه‌ها در سال 1313 هجری شمسی ماجرای محاکمه و اعدام اصغرقاتل را که مردی بامیه‌فروش بود و 18 پسر و مرد را کشته بود به رشته تحریر خاص آن دوره درآوردند. او به عنوان اولین قاتل زنجیره ای ایران شناخته می شود.
5 خلافکار مشهور اعدام شده در تاریخ ایران +تصاویر(+16)
 
4- ایران شریفی نیا – اولین زن محاکمه شده در ایران
ایران شریفی نیا به عنوان اولین زنی شناخته میشود که در دادگاه های ایران محاکمه شده است. این زن در سال 1349 و در خانه پدری اش دستگیر شد و پس از محاکمه به جرم قتل حکم اعدام برای او صادر شد. او در روز ششم مهر سال 1349 اعدام شد.
5 خلافکار مشهور اعدام شده در تاریخ ایران +تصاویر(+16)
3- محمد بیجه – قاتل پاکدشت
 
محمد بسیجه معروف به بیجه متهم اصلی جنایات پاکدشت بود. او به تجاوز و قتل بیش از 17 کودک و 3 بزرگسال اعتراف کرد. ماجرای قتل کودکان در اطراف تهران، به عنوان بزرگ‌ترین پرونده جنایی هفتاد و یک سال اخیر در ایران شناخته شد و بشدت افکار عمومی را در این کشور تحت تأثیر قرار داد.
او اعتراف کرد خود در کودکی مورد تجاوز قرار گرفته بوده و قصد انتقام‌گیری از جامعه را داشته و دیگر اینکه از مرگ زودهنگام مادرش و کمبود محبت ناشی از آن در کودکی رنج می‌برده است. بیجه درباره انگیزه اصلی‌اش برای ارتکاب قتل گفت: «من از بچگی تحت ظلم بودم و وقتی زندگی‌ام را با دیگران مقایسه می‌کردم، ناچار دست به چنین اعمالی زدم.»
5 خلافکار مشهور اعدام شده در تاریخ ایران +تصاویر(+16)
 
2- غلامرضا خوش‌رو کوران کردیه – خفاش شب
وی قتل‌های زنجیره‌ای خود را که همراه با سرقت و تجاوز جنسی بود از سال 1371 در تهران آغاز کرد. یک‌بار در سال 71 دستگیر شد ولی از چنگ مأموران گریخت و در بار دوم در سال 1376 دستگیر و به اتهام 9 فقره قتل اعدام شد. البته وی در دادگاه تنها به یک مورد سرقت ماشین و تقسیم اموال مسروقه اقرار کرده و قتل‌ها را کار شخصی به نام حمید رسولی می‌دانست.
خوشرو شب روز 22 مرداد 1376 پای چوبهٔ دار رفت درحالی‌که روی کاغذ نوشته بود: «به هیچ‌کس بدهکار نیستم و از کسی طلبکار نیستم و از همه طلب بخشش دارم» و در شرایطی که 214 ضربه شلاق خورده بود به‌دار آویخته شد.
5 خلافکار مشهور اعدام شده در تاریخ ایران +تصاویر(+16)
1- صادق مرادی – عقرب سیاه
در اطراف رباط کریم شایعاتی مبتنی بر بازگشت خفاش شب به گوش می‌رسید که ترس را در جان هر خانم رهگذری که قصد سوار شدن بر ماشین کرایه‌ای را داشت می‌انداخت.گزارشهای متعدد به پلیس بالغ بر 30 مورد در خصوص زورگیری و تجاوز به عنف وجود داشت و پلیس آگاهی با حاد شدن موضوع با تمام امکانات بدنبال این جنایتکار بود.
او در محاکمه اول به اعدام محکوم شد و در محاکمه دوم تبرئه گردید. تبرئه او باعث ایجاد بحث‌های اعتراض‌آمیز در میان رسانه‌های اجتماعی شد و قربانیان هم نسبت به نقض حکم اعدام توسط دیوان‌عالی کشور، اعتراض کردند. این مسئله حتی باعث اعتراض رئیس قوه قضائیه به حکم شد. وی در سومین محاکمه در بهمن 1390 به اعدام محکوم شد.

منبع: سایت شبکه ایران

تازه های منتشر شده در یک فراکاو:
[archives limit=15]

3 Comments

  1. آیا از دیدگاه شما که تحصیل کرده رشته روانشناسی میباشید اثرات اعدام در ملا عام و کلا اخبار خشونت بار بر جامعه چه میباشد!
    به نظر شما مجازات جنبه اصلاحی و بازدارنده دارد و یا برعکس باعث افزایش بحران و تخریب خواهد شد؟
    اگر مجازات و اعدام کارکرد مناسب داشت چرا تا کنون هنوز این گون مجرمین در جامعه وجود دارند و اثر این گونه مجازاتها در جامعه چه عملکردی داشت. آیا بهتر نیست با استفاده از دانش و تجربیات دیگران و تفکر خود، به جای انتشار گزارشی در خصوص اعدام (اشاء خشونت) اقدام به انتشار تحقیقاتی در خصوص تاثیرات این گونه اقدامات در جامعه و علل بروز این جرائم نمایید؟

  2. از نظر بازدارنندگی که هیچ . چون هر مجرمی در لحظه حادثه به هیچ وجه به آینده فکر نمی کند. من خودم در سازمان زندان ها کار کرده ام و با محکومین اعدام نیز صحبت داشته ام . این افراد تا لحظه اعدام نیز در این باره ترسی ندارند و تنها در لحظه اعدام بود که شروع به التماس و گریه می کردند.
    اما نبود آن نیز مشکلات خاص خودش را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button